Tillbaka

Spontanansökan Bemanningsenheten Laholm

Logga in och sök jobbet

Spontanansökan Bemanningsenheten Laholm

Du är när som helst välkommen att skicka en spontanansökan till oss på bemanningsenheten, även då vi inte annonser några specifika tjänster. För att vi lättare ska kunna tillgodose dina intressen kommer du att få svara på ett par korta frågor. I mån av behov kommer vi kontakta för intervju. Har du några frågor får du gärna kontakta oss på Bemanningsenheten@laholm.se

Bemanningsenheten tillhanda håller kommunala verksamheter med timanställda för extra arbete eller arbete vid frånvaro inom följande områden:

- Måltidsverksamheten (mottagningskök/tillagningskök)

- Äldreomsorg (Särskilt Boende/Hemtjänst/Nattpatrullen)

- LSS (Gruppboende, Personlig assistans/Daglig verksamhet/ Boendestöd)

- Förskola (de kommunala förskolorna)

- Grundskola (de kommunala Grundskolorna)

Så här jobbar vi med spontanansökan

Vi går löpande igenom spontanansökan. Man blir enbart kallad på intervju om vi ser att din profil passar ett efterfrågat behov hos oss. Finns det en tjänst som annonseras ut som inte ingår i spontanansökan behöver du ansöka direkt i den annonsen. En spontanansökan är inte samma som att ansöka om en viss utannonserad anställning. För att inte missa någon tjänst som skulle passa dig kan du prenumerera på lediga jobb på vår karriär sida.

Vi rekommenderar dig att hålla utkik på Bemanningsenheten karriärsida på vad som är aktuellt för dig som vill jobba extra i Laholms kommun.